O NAMA

U saradnji sa najvećim francuskim modnim kućama i asocijacijom The Sposa Group, studio venčanica Say Yes Forever nudi svojim klijentima mogućnost da vide i iznajme najunikatnije, najekskluzivnije i najmodernije venčanice Divina Sposa, Miss Kelly, Kelly Star, Just For You, Miss Paris, Collector i NOVO Elianna Moore...

Do sada su privilegija Pariza, Milana, Rima, Londona, Beograda bile najekskluzivnije venčanice Elianna Moore, a od sada i u Nišu venčanice sa najfinijom izradom od kojih zastaje dah.

Dan Vašeg venčanja treba da bude savršen, a i Vi zajedno sa njim. Mi ćemo učiniti sve da tog dana zablistate u punoj svojoj lepoti. Kvalitetni materijali, ručno rađena čipka kao i mnoštvo kristala, bisera i najlepših ukrasa učiniće Vaš dan nezaboravnim.

Prijatan i topao ambijent našeg studia kao i profesionalno i ljubazno osoblje, pažnja koju posvećujemo svakoj budućoj nevesti sa željom da ispunimo sve njene želje, da dobije uslugu vrhunskog kvaliteta od glave do pete, razlog su našeg postojanja. Kompletan stajling na jednom mestu.

U svakom trenutku na raspolaganju su Vam savetnice za venčanje, stilisti i make up artisti. Oni će učiniti sve da izaberete venčanicu koja najbolje oslikava Vas i Vašu ličnost i da zablistate u punom sjaju.